Webshop info


Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis!

Bij afname per bestelling boven de 100 euro: GRATIS VERZENDING!


WEBSHOP INFORMATIE
FeestinjeBeest.nl is marktleider van Nederland en België in onesies met figuren. Wij zijn ontzettend enthousiast over onze producten en hebben een grote passie voor verkleden. We staan op verschillende festivals en zijn ook zelf regelmatig op festivals en feesten te vinden in onze onesies. We zijn de enige webstore in Nederland met een zeer ruime voorraad en een snelle verzendwijze. In tegenstelling tot wat andere webshops over zichzelf beweren, maken wij het ook waar! We produceren onze onesies onder ons eigen label KIMU. Dit label staat voor superzachte onesies van een mooie kwaliteit. Iedere klant is vrij om bij ons te komen kiezen en passen, we denken graag mee! Je kunt je bestelling via verschillende betaalwijzes direct afrekenen, waaronder iDeal, Paypal en Creditcard. Ook voor onze buitenlandse klanten hebben wij een geschikt betaalsysteem en diverse verzendopties.


FeestinjeBeest.nl
KVK: 68478488
BTW: NL857463147B01
Bank: NL92INGB0006257677
BIC: INGBNL2A
Paypal: info@feestinjebeest.nl
Adres: Hulostraat 2-11, 6911 KX Pannerden

Like ons op Facebook!
E-mail: info@feestinjebeest.nl
Telefoonnummer: 0316-723035 (maandag t/m vrijdag tussen 11:45 en 16:45)
Let op: Wanneer het telefoongesprek niet wordt beantwoord, zijn wij niet aanwezig op kantoor of kunnen wij de telefoon niet beantwoorden wegens drukte. Stuur ons dan een e-mail, wij beantwoorden e-mails bij simpele vragen binnen een paar uur. In het weekend is onze klantenservice gesloten.


RUILEN/RETOURNEREN
Wij raden aan om de artikelen te bestellen zodra er een keuze is gemaakt, i.v.m. onze beperkte voorraad. Ben je na ontvangst van je bestelling toch niet tevreden over de gekozen maat of het type? Dan kun je de artikelen retourneren binnen 14 dagen, of ruilen binnen 30 dagen. Klik hier om alle ruil- en retourinformatie te bekijken.


AFHALEN
Je bent vrij om te komen passen of de bestelling af te halen op onze locatie in Pannerden. Wij hanteren geen vaste openingstijden, om een afspraak te maken kun je gebruik maken van het contactformulier of ons een e-mail sturen.