Contact


Heb je vragen of opmerkingen? Wil je je bestelling contant afrekenen bij afhalen? Wil je een artikel ruilen of retourneren? Zoek je een pak wat niet in ons online assortiment staat? Wil je een groot aantal artikelen afnemen? Je kunt alles aan ons vragen! Vul hieronder het contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


In de periode voor carnaval zijn wij geopend! Klik hier voor meer informatie.


WEBSHOP INFORMATIE
FeestinjeBeest.nl
KVK: 68478488
BTW: NL857463147B01
IBAN: NL92INGB0006257677
BIC: INGBNL2A
Paypal: info@feestinjebeest.nl
Adres: Hulostraat 2, box 11, 6911 KX Pannerden

Like ons op Facebook!
E-mail: info@feestinjebeest.nl
Telefoonnummer: 0316-723035 (maandag t/m vrijdag tussen 11:30 en 16:30)
Let op: Wanneer het telefoongesprek niet wordt beantwoord, zijn wij niet aanwezig op kantoor of kunnen wij de telefoon niet beantwoorden wegens drukte. Stuur ons dan een e-mail, wij beantwoorden e-mails bij simpele vragen binnen een paar uur. In het weekend is onze klantenservice gesloten.


RUILEN/RETOURNEREN
Ben je na ontvangst van je bestelling toch niet tevreden over de gekozen maat of het type? Klik dan hier om alle ruil- en retourinformatie te bekijken.


AFHALEN
Je kunt op onze locatie in Pannerden (Gelderland, Nederland) langskomen om te passen of de bestelling af te halen. Wij hanteren geen vaste openingstijden en hebben geen showroom. Je kunt het beste een afspraak maken op werkdagen tussen 11:45 en 16:30. Wil je de bestelling op een ander tijdstip op komen halen, dan is dat soms ook mogelijk in overleg. Om een afspraak te maken kun je ons een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier.