Contact


Heb je vragen of opmerkingen? Wil je je bestelling afhalen? Wil je een artikel ruilen of retourneren? Staat er een fout op de website? Heb je een tip voor ons wat niet mag ontbreken in ons assortiment? Wil je een groot aantal artikelen afnemen? Je kunt alles aan ons vragen! Vul hieronder het contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht


  WEBSHOP INFORMATIE

  FeestinjeBeest.nl
  KVK: 68478488
  BTW: NL857463147B01
  IBAN: NL92INGB0006257677
  BIC: INGBNL2A
  Paypal: info[@]feestinjebeest.nl
  Adres: De Kazematten 7, 6681CS Bemmel

  Like ons op Facebook!
  E-mail: info@feestinjebeest.nl
  WhatsApp: 06-80227677 (voor snel te beantwoorden vragen)
  Telefoonnummer: 085-0043878
  Let op: Onze klantenservice verloopt via e-mail. Deze keuze hebben we gemaakt, doordat we uit ervaring merken op deze manier gestructureerd te kunnen werken en je snel van een duidelijk antwoord te kunnen voorzien. Tijdens werkdagen beantwoorden we e-mails bij simpele vragen binnen enkele minuten/uren. In het weekend is onze klantenservice gesloten. Wanneer je er toch voor kiest om te bellen en het telefoongesprek niet wordt beantwoord, zijn wij niet aanwezig in ons kantoor of kunnen wij de telefoon niet beantwoorden wegens drukte. Stuur ons dan altijd een e-mail, je wordt hierbij sneller te woord gestaan, dan wanneer je blijft bellen.


  RUILEN/RETOURNEREN
  Ben je na ontvangst van je bestelling toch niet tevreden over de gekozen maat of het type? Klik dan hier om alle ruil- en retourinformatie te bekijken.