Info


Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis!
Afhalen kan elke werkdag tussen 9:00 – 17:00.

Gratis verzending op de meeste artikelen!


WEBSHOP INFO
FeestinjeBeest.nl is marktleider van Nederland en België in onesies met figuren. Wij zijn ontzettend enthousiast over onze producten en hebben een grote passie voor verkleden. We zijn wereldwijd op festivals en feesten te vinden in onze onesies. We zijn de enige webshop in Nederland met een zeer ruime voorraad en een snelle verzendwijze. Onze onesies zijn van het mooie label KIMU. Dit merk staat voor superzachte onesies van een mooie kwaliteit. Je kunt je bestelling direct via verschillende betaalwijzes afrekenen, waaronder iDeal, BanContact (BE), KBC/CBC (BE), SofortBanking (DE), Apple Pay, Paypal en creditcard. De bestellingen worden verzonden vanuit onze locatie in Bemmel (Gelderland, Nederland).


FeestinjeBeest.nl
KVK: 68478488
BTW: NL857463147B01
IBAN: NL92INGB0006257677
BIC: INGBNL2A
Paypal: info@feestinjebeest.nl
Adres: De Kazematten 7, 6681 CS Bemmel

Like ons op Facebook!
E-mail: info@feestinjebeest.nl
WhatsApp: 06-80227677 (voor snel te beantwoorden vragen)
Telefoonnummer: 085-0043878
Let op: Onze klantenservice verloopt via e-mail. Deze keuze hebben we gemaakt, doordat we uit ervaring merken op deze manier gestructureerd te kunnen werken en je snel van een duidelijk antwoord te kunnen voorzien. Tijdens werkdagen beantwoorden we e-mails bij simpele vragen binnen enkele minuten/uren. In het weekend is onze klantenservice gesloten. Wanneer je er toch voor kiest om te bellen en het telefoongesprek niet wordt beantwoord, zijn wij niet aanwezig in ons kantoor of kunnen wij de telefoon niet beantwoorden wegens drukte. Stuur ons dan altijd een e-mail, je wordt hierbij sneller te woord gestaan, dan wanneer je blijft bellen.


RUILEN/RETOURNEREN
Wij raden aan om de artikelen te bestellen zodra er een keuze is gemaakt, i.v.m. de beperkte voorraad van sommige artikelen. Ben je na ontvangst van je bestelling toch niet tevreden over de gekozen maat of het type? Dan kun je de artikelen retourneren binnen 14 dagen, of ruilen binnen 30 dagen. Klik hier om alle ruil- en retourinformatie te bekijken.


AFHALEN
Je kunt op onze locatie in Bemmel (Gelderland, Nederland) langskomen om je bestelling af te halen. Bij het afhalen van de bestelling vervallen de verzendkosten. Je kunt helaas niet passen/bekijken en er is geen showroom of winkel. Je kunt je bestelling vooraf via de website plaatsen, er is geen pinmogelijkheid en er is geen wisselgeld aanwezig voor onze veiligheid. Je kunt de bestelling via onze website plaatsen en direct ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00. We hebben een geheel zwart gebouw, neem de glazen deur aan de voorzijde van het gebouw.