Verzending


Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis!
Afhalen kan elke werkdag 10:00 – 17:30.

Bij afname boven de €100: GRATIS VERZENDING!


VERZENDINFORMATIE
Wanneer je bestelling is gedaan en betaald voor 16:30, wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Er wordt ook op zaterdag bezorgd. Wij zijn een van de weinige in Nederland met zo’n ruime voorraad en snelle verzendwijze! Jouw pakketje wordt verzonden via DPD of PostNL. Wens je je bestelling per sé door een van deze twee vervoerders te laten bezorgen, kies dan voor de extra opties (ophalen bij een DPD-/PostNL-locatie, PostNL avondlevering, etc.) of vermeld het bij de opmerkingen.

Wanneer je bestelling nog niet is verzonden, kun je deze kosteloos wijzigen of artikelen toevoegen. Bestellingen dienen vooraf te worden betaald alvorens de levertijd in gaat. Met iDeal, Paypal, Apple Pay, Creditcard, BanContact, KBC/CBC en SofortBanking wordt het aankoopbedrag direct bij ons bijgeschreven.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een bevestiging. Wanneer wij je bestelling hebben verwerkt, ontvang je automatisch de trackcode van je pakket. Heb je deze niet ontvangen? Check dan even je spambox, of neem contact met ons op. Bij drukte verwerken wij de bestellingen op volgorde van binnenkomst.

Bestellingen in het weekend voldaan, worden op maandag verzonden. Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor een eventuele vertraging bij de bezorgdienst. Bij pakketten naar Belgische klanten dient de naam overeen te komen met de naam op de gevel.

PostNL


RUILEN/RETOURNEREN
Onze voorraad is soms beperkt, ons advies is dan ook: bestel zodra je je keuze hebt gemaakt! Ben je na ontvangst van je bestelling toch niet tevreden over de gekozen maat of het type? Dan kun je de artikelen retourneren binnen 14 dagen, of ruilen binnen 30 dagen. Klik hier om alle ruil- en retourinformatie te bekijken.


Pakket Nederland:
– Kosten: €6,95
– Levertijd: Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag al in huis!
– Inclusief trackcode

Briefpakje Nederland:
– Uitsluitend beschikbaar voor geselecteerde artikelen die door de brievenbus passen
– Kosten: €4,75
– Levertijd: Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag al in huis!
– Inclusief trackcode

Postzegels Nederland:
– Uitsluitend beschikbaar voor geselecteerde lichtgewicht artikelen die door de brievenbus passen
– Kosten: €2,95
– Levertijd: Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag al in huis!

DPD/PostNL-servicepunt Nederland:
– Kosten: €5,95/€6,95
– Levertijd: Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag ophalen bij het servicepunt, ook op zaterdag
– Inclusief trackcode en handtekening voor ontvangst

Pakket België:
– Kosten: €9,25
– Kosten DPD-servicepunt: €6,50
– Levertijd: Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag al in huis!
– Inclusief trackcode en handtekening voor ontvangst

Pakket Duitsland:
– Kosten: €9,50
– Kosten DPD-servicepunt: €7,25
– Levertijd Duitsland: 1-5 werkdagen
– Inclusief trackcode en handtekening voor ontvangst

Express pakket West-EU:
–  Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg en Denemarken
–  Kosten: €14,25
–  Kosten DPD-servicepunt: €10,50
–  Levertijd: 1-5 werkdagen
–  Inclusief trackcode en handtekening voor ontvangst

Standaard pakket UK:
–  Verenigd Koninkrijk
–  Kosten: €15,95
–  Levertijd: 2-10 werkdagen
–  Zonder trackcode

Worldwide express shipping:
–  Wereldwijd
–  Kosten: €24,95
–  Levertijd: 3-15 werkdagen
–  Inclusief trackcode

Gratis verzending:
– Gratis verzending geldt bij afname per bestelling boven de 100 euro,
– De bestelling wordt als standaard pakket verzonden,
– Deze actie geldt voor pakketten naar Nederland, België en Duitsland,
– Komt het totaalbedrag na retourneren onder 100 euro, wordt er bij de creditering alsnog standaard verzendkosten in rekening gebracht.


OPHALEN BIJ EEN POSTNL-LOCATIE (alleen NL)
Wil je je bestelling liever niet bij je thuis laten bezorgen, maar afhalen bij een locatie van PostNL? Kies dan bij de check-out voor de optie “Ophalen bij een PostNL-locatie“. Je bestelling wordt dan niet aangeboden bij je thuis, maar direct doorgestuurd naar de door jou gekozen locatie. Je krijgt bericht zodra je bestelling is verzonden. De levertijd en verzendkosten zullen gelijk blijven aan de gekozen verzendwijze. Het pakket ligt de volgende dag vanaf 15:00 voor je klaar. Vergeet niet de juiste voor- en achternaam in te vullen en neem bij afhalen van het pakket een ID mee. Haal het pakket binnen 7 dagen op, doe je dit niet, wordt het pakket retour gezonden.


OPHALEN BIJ EEN DPD-SERVICEPUNT (Heel Europa)
Wil je je bestelling liever niet bij je thuis laten bezorgen, maar afhalen bij een locatie van DPD? Kies dan bij de check-out voor de optie “Ophalen bij een DPD-servicepunt“. Je bestelling wordt dan niet aangeboden bij je thuis, maar direct doorgestuurd naar de door jou gekozen locatie. Je krijgt bericht zodra je bestelling is verzonden. De levertijd en verzendkosten zullen gelijk blijven aan de gekozen verzendwijze. Je krijgt een e-mail wanneer het pakket de volgende dag voor je klaarligt. In Nederland wordt het ook op zaterdag bij een servicepunt bezorgd, in België zal het maandag voor je klaarliggen. Vergeet niet de juiste voor- en achternaam in te vullen en neem bij afhalen van het pakket een ID mee. Haal het pakket binnen 7 dagen op, doe je dit niet, wordt het pakket retour gezonden.


AFHALEN
Je kunt op onze locatie in Bemmel (Gelderland, Nederland) langskomen om je bestelling af te halen. Bij het afhalen van de bestelling vervallen de verzendkosten. Je kunt helaas niet passen/bekijken en er is geen showroom of winkel. Je kunt je bestelling vooraf via de website plaatsen, er is geen pinmogelijkheid en er is geen wisselgeld aanwezig voor onze veiligheid. Je kunt de bestelling via onze website plaatsen en direct ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:30. We hebben een geheel zwart gebouw, neem de glazen deur aan de voorzijde van het gebouw.


FEESTDAGEN
Op de volgende aanstaande feestdagen worden pakketten niet verzonden of bezorgd.
Verzending of aflevering zal een dag na deze feestdag gebeuren:

  • Tweede paasdag, maandag 10 april 2023
  • Koningsdag, donderdag 27 april 2023
  • Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei 2023
  • Hemelvaart, donderdag 18 mei 2023
  • 2e pinksterdag, maandag 29 mei 2023
  • 2e kerstdag, dinsdag 26 december 2023
  • Nieuwjaarsdag, maandag 1 januari 2024